Om Rønhoff Danmark

Kort om Rønhoff ApS

Rønhoff ApS er et familieejet grossist firma, der i over 40 år har importeret og sælger brugskunst til videre salg. Vi har specialiseret os i at finde unik brugskunst/indbo, fremstillet i forskellige metaller. De fleste af vores artikler fremstilles i Indien i messing, aluminium, jern og zink. Artiklerne i messing får ofte en ydre belægning af krom, nikkel, forsølvning eller fortinning. Ligeledes aluminium, der ofte afsluttes med en krom eller nikkel overfladebelægning.

Historisk

Vores første import af varer fra Indien var gammeldags vognlygter, fremstillet i messing og glas. Magen til dem, der sidder på gamle hestevogne. Derefter blev det til lysestager og blomster skjulere. Så tog det ene produkt det andet, og nu har vi det store udvalg, der kan ses her i vores webshop i dag.

Yousaf, som er indehaver af firmaet, er selv født i i Indien og kan tale deres eget lokale sprog ud over engelsk; det er af stor betydning at have en så tæt dialog omkring produktionen som muligt. Der kan let opstå misforståelser omkring str. form o.s.v.

Vores produkter er lysestager, bordfade, blomster skjulere, knager, fotorammer og lignende artikler til dekoration og brug i hjemmet. Men mange af vores artikler bruges også i hotel/restaurant branchen og telt/serviceudlejnings firmaer bruger mange af vores store lysestager til dekoration til de store selskaber og familiefester.

Special produkter efter ønske

Ud over at finde vores egne produkter i Indien, gør vi også meget ud af at hjælpe kunder, der har specielle ønsker med form, størrelse eller belægning. Alt kan næsten lade sig gøre at producere. Rigtig fint er det, hvis kunden har en prøve af det ønskede produkt. Om det så er i glas eller keramik; det kan altid støbes i et af metallerne og med den ønskede belægning som afslutning. Sammen finder vi ud af, hvilke muligheder der er. Mange gamle ting fundet på evt. loppemarkeder er blevet produceret igen og evt. ændret lidt, med et mere nutidigt touch.

Vi er et grossist firma, der kun sælger vores varer til videre salg i butikker, eller andre der har et CVR. nr.; men oplyser gerne alle interesserede om, hvor vores artikler forhandles.

 

ronhoffforside-billede3